S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za energetsko prenovo večstanovanjskega objekta v Kopru

Evropska sredstva za energetsko prenovo večstanovanjskega objekta v Kopru

Ljubljana, 5. junij 2018 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitvi o finančni podpori za projekt »Energetska sanacija večstanovanjskega objekta - Cesta na Markovec 1c v Kopru«. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo projekta, znaša nekaj manj kot 159.000 evrov, od tega bo Kohezijski sklad prispeval dobrih 59.000 evrov.

Energetska sanacija večstanovanjskega objekta - Cesta na Markovec 1c v Kopru bo obsegala dodatno toplotno izolacijo celotnega ovoja objekta, zamenjavo vsega stavbnega pohištva, vključno z zamenjavo zunanjih in notranjih okenskih polic zaradi povečanja debeline fasadnega sloja, ter toplotno izolacijo krovne plošče proti podstrešju. Vgradila se bodo nova vhodna vrata na stopnišču proti kletni etaži. Za izboljšanje učinkovitosti sistema gretja se bo hidravlično uravnotežil sistem ter zmanjšala delovna moč kotlovne naprave ter zmanjšala temperatura ogrevalne vode.

Več informacij: Ministrstvo za infrastrukturo. 

Deli to novico z ostalimi