S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018

Evropska sredstva za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018

Ljubljana, 9. avgust 2018 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitvi o finančni podpori za javni poziv za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018«. Skupna višina sredstev, ki jih bo za javni poziv prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj je 700.000 evrov. Kohezijska regija Vzhodna Slovenija bo od tega prejela 441.840 evrov, kohezijska regija Zahodna Slovenija pa 258.160 evrov. Poziv bo objavljen danes na spletnih straneh Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT).

Namen javnega poziva je povečati konkurenčnost mikro, malih in srednjih podjetij na tujih trgih ter zvišati stopnjo internacionalizacije teh podjetij.

Cilji javnega poziva bodo doseženi z izvedbo naslednjih sklopov:
- podpora MSP pri izdelavi tržnih raziskav tujih trgov,
- podpora MSP pri aktivni udeležbi podjetij na mednarodnih forumih v tujini,
- podpora MSP pri pridobivanju certifikatov.

Več informacij: SPIRIT.

Deli to novico z ostalimi