S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Pridružite se nam na Tednu sredozemske obale in makroregionalnih strategij 2018 – od 18. do 28. septembra

Pridružite se nam na Tednu sredozemske obale in makroregionalnih strategij 2018 – od 18. do 28. septembra

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na dogodkih v okviru Tedna sredozemske obale in makroregionalnih strategij 2018, ki bodo na slovenski obali (Izola, Koper, Portorož) od 18. do 28. septembra 2018. Pod geslom »Videti moje morje«, bomo z domačimi in tujimi organizacijskimi parterji skušali povečati ozaveščenost o pomenu morja, obale in zaledja. Ukvarjali se bomo z naravnimi viri in njihovim gospodarskim potencialom, z ogroženostjo morja in obale zaradi naravnih pojavov oz. človeških dejanj.

Z osrednjim dogodkom »Narišimo Obalo - snovanje prihodnosti obalne ceste«, želimo spodbuditi lokalne deležnike in javnost k sodelovanju pri urejanju javnega prostora, z dogodkom v okviru Dneva evropskega teritorialnega sodelovanja pa obeležili tudi Evropsko leto kulturne dediščine 2018.

Dogodki so namenjeni vsem zainteresiranim, predvsem pa strokovnjakom in širši javnosti iz baltske, donavske, jadransko-jonske in alpske makroregije, s katerimi bomo razpravljali tudi o okoljski povezljivosti, makroregionalnih izzivih in učinkoviti komunikaciji med izvajalci makroregionalnih strategij.

Podrobnejši PROGRAM dogodkovin ostale informacije

Prosimo, da udeležbo potrdite z registracijo najkasneje do 10. septembra 2018.

Vljudno vabljeni!

FOTO: Jakše-Jeršič

Deli to novico z ostalimi