S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Seja Odbora za spremljanje čezmejnega programa Italija-Slovenija 2014-2020

Seja Odbora za spremljanje čezmejnega programa Italija-Slovenija 2014-2020

24. in 25. maja 2017 je potekala 4. seja Odbora za spremljanje (v nadaljevanju OzS) Programa sodelovanja INTERREG V-A Italia-Slovenija 2014–2020, katerega organ upravljanja je Republika Italija.

Prvi dan so člani OzS obravnavali in potrdili Poročilo o izvajanju programa za leto 2016, predlog sprememb Komunikacijke strategije, Poročilo o izvajanju komunikacijske strategije za leto 2016 in Načrt izvajanja komunikacijke strategije za leto 2017 ter spremembe programa sodelovanja. OzS je opravil tudi razpravo o Integriranem načrtu vrednotenja programa. Veseli smo, da je prišlo do dogovora glede minimalnih kriterijev za oblikovanje razpisa za strateške projekte.

Ključna točka drugega dne pa je bila namenjena potrditvi rezultatov štirih razpisov za standardne projekte. Italijanska delegacija o njih ni bila pripravljena odločati, s pojasnilom, da jim ni bila na voljo popolna dokumentacija. Nad odločitvijo je slovenska delegacija razočarana, to zahtevo pa je označila za nespreljemljivo.

Naslednja seja, namenjena potrditvi standarnih projektov je predvidena za konec junija 2017.

Deli to novico z ostalimi