S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Uspešen zaključek 10. seje Odbora za spremljanje Programa sodelovanja Interreg Italija-Slovenija 2014-2020.

Uspešen zaključek 10. seje Odbora za spremljanje Programa sodelovanja  Interreg Italija-Slovenija 2014-2020.

18. in 19. decembra 2018 je v Ljubljani potekala 10. seja Odbora za spremljanje Programa sodelovanja Interreg Italija-Slovenija 2014-2020. Člani odbora so na seji potrdili še zadnjega od 10-ih strateških projektov, to je MERLIN CV, ter razpisno dokumentacijo zadnjega razpisa za standardne projekte, ki bo predvidoma objavljen 14. januarja 2019. Odbor je potrdil tudi spremembe na projektih TRANSGLIOMA in CONA in se seznanil s spremembami dveh projektov, ki jih izvaja EZTS GO. Ob tem je Odbor razporedil ostanke sredstev iz že zaključenih razpisov na projekte v izvajanju in na zadnji razpis. Kratek zapisnik seje bo objavljen na spletni strani programa: www.ita-slo.eu. v naslednjih dneh.

Po zaključku seje prvega je dr. Uroš Novak iz Kemijskega Inštituta članom odbora predstavil prve rezultate projekta BIOAPP. V sodelovanju raziskovalnih organizacij s ključnimi gospodarskimi deležniki za pospešitev razvoja pilotne tehnologije na področju naprednih biopolimerov bo v čezmejnem prostoru med Slovenijo in Italijo vzpostavljena nova tehnološka platforma.

Deli to novico z ostalimi