S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Uvajanje inovativnih pristopov pri reševanju skupnih izzivov v Sredozemlju – projekt Panoramed

Uvajanje inovativnih pristopov pri reševanju skupnih izzivov v Sredozemlju – projekt Panoramed

Tirana, 3.-5. julij 2018 – Od 3. do 5. julija 2018 so se v Tirani sestali eksperti in člani projektnega sveta v okviru projekta Panoramed, ki povezuje različne državne in regionalne organe ter organe lokalne skupnosti iz območja Sredozemlja. Gre za edinstveni forum za dialog z namenom oblikovanja in izvajanja skupnih pristopov in politik s področja pomorskega nadzora ter obalnega in pomorskega turizma. Cilj sestankov, ki so se jih udeležili eksperti znotraj dveh tematskih delovnih skupin za pomorski nadzor ter obalni in pomorski turizem ter člani projektnega sveta PanoraMED, je bila priprava strateških vsebin za območje Mediterana.

Projekt, ki ga financira program Mediteran, vključuje 19 partnerjev iz 12 držav (Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Ciper, Francija, Grčija, Italija, Malta, Črna gora, Portugalska, Slovenija, Španija) in 10 pridruženih partnerjev. Vodilna vloga je zaupana španskemu Ministrstvu za finance in javno upravo, medtem ko Slovenijo zastopa Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Več o projektu Panoramed: https://governance.interreg-med.eu

Veš o programu Mediteran: https://interreg-med.eu 

Deli to novico z ostalimi