S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Znani so zmagovalci video natečaja »EU projekt, moja zgodba«

Znani so zmagovalci video natečaja »EU projekt, moja zgodba«

Oktobra in novembra 2018 smo skupaj z vami aktivno odkrivali sledi evropskih sredstev, ki ste jih ujeli v kratke videoposnetke. Predstavili ste projekte, ki so bili v Sloveniji sofinancirani iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada ali z njim povezano osebo oz. zgodbo. 

Do 10. decembra je za najboljši video glasovalo več 9500 ljudi. Največ glasov je prejel video Znanstveniki proti plastiki.

Za izbor najboljšega videa smo prosili tudi strokovno komisijo, ki je bila sestavljena iz predstavnikov Službe Vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, univerzitetnih profesorjev smeri medijskih komunikacij in predstavnikov medijev). Po seštevku njihovih ocen je zmagovalec video Oskrba s pitno vodo na območju Domžale - Kamnik.

Praktično NAGRADO pa prejme video STOP BIROKRACIJI, ki so ga kot najboljšega prepoznali člani neformalne kohezijske mreže, ki je sestavljena iz komunikatorjev s področja evropske kohezijske politike.

Vsem zmagovalcem iskreno čestitamo! 

Zmagovalne videe in njihove tekmece si še vedno lahko ogledate na naši spletni strani in spoznavate raznolike sledi, ki jih v Sloveniji puščajo evropska sredstva. 

Deli to novico z ostalimi