S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Krepitev zdravja za vse - Lenart

O PROJEKTU Krepitev zdravja za vse

V projektu nadgradnje in razvoja preventivnih programov za otroke, mladostnike in odrasle sodeluje 25 zdravstvenih domov iz vse Slovenije. Strokovnjaki iz zdravstvenih domov in njihovih centrov za krepitev zdravja skupaj s člani lokalnih skupnosti načrtujejo in izvajajo različne aktivnosti, s katerimi prebivalce spodbujajo k zdravemu načinu življenja. Hkrati s podporo Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki v vzporednem projektu MoST (Model skupnostnega pristopa za krepitev zdravja in zmanjševanje neenakosti v zdravju v lokalnih skupinah) skrbita za strokovno podporo oblikovanja preventivnih programov, premoščajo ovire pri dostopu do preventive in tako prispevajo k boljšemu zdravju prebivalcev.

Več o projektu

Okvirna vrednost projekta vseh zdravstvenih domov: 11,2 milijona evrov

Okvirni EU prispevek: 9 milijona evrov

FOTO: Zdravstveni dom Lenart

OKVIRNI PROGRAM DOGODKA

Kdaj: od 11. do 16. 5. 2019

Kje: Zdravstveni dom Lenart in druge lokacije

11.5.: občinski test hoje in predstavitev nordijske hoje

13.5.: promocija programa Svit v Občini Lenart in Občini Jurovski Dol,  predstavitev programa SOPA in Predavanje dejavniki tveganja, zvišan krvni tlsk, zvišan krvni sladkor in zvišane maščobe v krvi

14.5.: predstavitev in izvajanje preventivne delavnice Ali sem fit in predstavitev nordijske hoje

15.5.: Dan odprtih vrat ZD Lenart (izvajanje meritev, možnost ogleda zdravstvenega doma)

16.5.: predavanje Zdrav življenjski slog