S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

EU projekt, moj projekt

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020 - sprememba termina kampanje

Spoznavanje naše naravne in kulturne dediščine, koristna predavanja, številne delavnice za vse generacije, pohodi, vodene vadbe, igre, dnevi odprtih vrat čistilnih naprav in slovenskih kmetij, okrogle mize o aktualnih vprašanjih in predvsem odgovori o možnostih, ki jih EU odpira doma in v tujini. To je samo nekaj dogodkov, ki se jih je maja udeležilo več kot 12.000 obiskovalcev kampanje EU projekt, moj projekt 2019 v več kot 50 krajih po Sloveniji. Z njo smo v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj s projektnimi partnerji že peto leto zapored predstavili dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev. Tudi v letu 2020 bi radi skupaj z vami pokazali, da lahko pozitivne rezultate projektov evropske kohezijske politike vidimo na vsakem koraku. Zato vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, ki se bo predvidoma odvila septembra 2020. O točnem datumu vas bomo pravočasno obvestili. 

 

 

Organizirate (in financirate) lahko eno- ali večdnevni dogodek na eni ali več lokacijah, vključite lahko tudi predstavitev več projektov. Dogodek je lahko namenjen splošni javnosti ali določeni ciljni skupini, za udeležence naj bo brezplačen. Da je projekt lahko del uspešne zgodbe EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, mora biti sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada. V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bomo vaše interaktivne in zanimive dogodke, ki jih boste organizirali in financirali v okviru kampanje v predlaganem tednu, promocijsko podprli. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne kot lokalne medije. V dogovoru z vami bomo poskrbeli tudi za vizualno podobo dogodka (npr. plakati, letaki, itd.) in morebitni promocijski material na dogodku. Za podrobnosti se obrnite na Natašo Kogej, natasa.kogej@gov.si, 01/400 3662. Sama izvedba kampanje je odvisna tudi od vas, zato lahko pride tudi do kakšne spremembe.  

Verjamemo, da boste dobro izkoristili priložnost za sodelovanje v naši skupni kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT in s tem za uspešno promocijo vašega dela in projekta.

 

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

 

Kampanje EU projekt, Moj projekt