S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Goriške - Nova Gorica

O PROJEKTU Večgeneracijski center Goriške – svetla stran življenja

Večgeneracijski center Goriške predstavlja osrednji prostor zbiranja v lokalnem okolju, njegov namen pa je druženje, ohranjanje oziroma širjenje socialne mreže in zadovoljevanje potreb različnih oblik družin, posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih, starejših in drugih ranljivih skupin. Dejavnosti centra so preventivne narave in so namenjene socialnemu vključevanju ranljivih skupin oziroma preprečevanju zdrsa v socialno izključenost. Vključitev uporabnikov v vse dejavnosti Večgeneracijskega centra Goriške je prostovoljna in brezplačna.

Okvirna vrednost projekta: 575.000 evrov

Okviren EU prispevek: 460.000 evrov

FOTOVGC Goriške

OKVIRNI PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 13., 14. in 16. 5. 2019

Kje: v osrednjem prostoru VGC Goriške – svetla stran življenja, Cankarjeva 8, Nova Gorica.

13.5. od 10.00 do 12.00: Medkulturna mineštra (medkulturni dogodek). Predstavitev držav in kultur udeležencev programov integracije skozi kulinariko in glasbo.

14.5. od 18.30 do 19.30: Delavnica izdelave ilustracij. Vodi Polonca Leban Grmek. Za vse generacije.

16.5. od 10.00 do 12.00: Pametni telefon – moj prijatelj: Obnovitvena delavnica poznavanja pametnih telefonov. Vodi Janja Doplihar.