S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Koroške

O PROJEKTU Večgeneracijski center Dogaja se! Centra aktivnosti Koroške

V večgeneracijskem centru Dogaja se! Centru aktivnosti Koroške izvajajo delavnice za kakovostno preživljanje prostega časa in krepitev samopodobe, delavnice za osebno nego in zdrav življenjski slog, ustvarjalne delavnice, počitniške aktivnosti za otroke, dejavnosti za otroke s posebnimi potrebami, učno pomoč, terapevtske urice z živalmi ipd. Organizirali so več skupin za samopomoč, delavnice učenja slovenščine in tujih jezikov, v sodelovanju s CSD Radlje ob Dravi pa tudi program krepitve družin. S svojimi aktivnostmi prispevajo h kakovostnemu življenju njihovih uporabnikov, širitvi njihove socialne mreže in podpori pri njihovem vključevanju v delo in življenje v skupnosti.

FOTO: Večgeneracijski center Koroške

PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 11. 5. 2019 od 9.00 do 13.00

Kje: Radlje ob Dravi

Druženje v indijanski vasi:

- 9.00 - 13.00: ustvarjalne in športne delavnice

- 10.00: krajši kulturni program

Spoznavali boste značilnosti Indijancev, se naučili indijanskega pozdrava, se poslikali z bojnimi barvami, izdelali značilne indijanske predmete, zaplesali indijanski ples, se učili indijansko abecedo ter se posladkali s slastnimi palačinkami.