S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Planet generacij

O PROJEKTU Večgeneracijski center Planet generacij

Projekt Večgeneracijski center Planet generacij se izvaja v 12 občinah na območju Savinjske regije. Na različnih lokacijah so na voljo preventivne dejavnosti (druženje, informiranje, praktične delavnice, predavanja, pogovorne skupine, sprehodi, počitniške aktivnosti za otroke itd.), ki zagotavljajo socialno vključenost vseh generacij. Še posebej pri ranljivih skupinah zmanjšujejo tveganje revščine in preprečujejo zdrs v socialno izključenost. Ljudje vidijo največjo korist predvsem v druženju, pridobivanju znanja, spoznavanju novih ljudi in izboljšanju kakovosti življenja. Pri njih najdejo družbo, razumevanje, dobijo znanje, informacije ali drugo ustrezno pomoč. Skupaj ustvarjajo boljši planet za vse generacije!

Okvirna vrednost projekta: 792.000 evrov

Okvirni EU prispevek: 575.000 evrov

FOTO: Večgeneracijski center Planet generacij

OKVIREN PROGRAM DOGODKA: 

Kdaj: 16. in 17. 5. 2019

Kje: AZ Ljudska univerza Velenje (Večgeneracijski center Planet generacij), Titov trg 2,Velenje

16. 5. 2019 od 8. do 18. ure: dan odprtih vrat VGC Planet generacij

17. 5. 2019 od 8. do 18. ure: dan odprtih vrat VGC Planet generacij

17. 5. 2019 ob 11. uri pred Ljudsko univerzo Velenje (VGC Planet generacij): otvoritev nove rožnate preobleke za naše medgeneracijsko in medkulturno drevo