S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Promocijsko-degustacijski prostor – VTC 17

O PROJEKTU Promocijsko-degustacijski prostor – VTC 17

Projekt predstavlja velik premik v povezovanju, promociji in vključevanju novih vsebin v lokalno turistično ponudbo območij občin Rače-Fram in Slovenska Bistrica ter celotnega območja LAS. Predstavlja inovativen pristop pri trženju kmetijskih proizvodov z novimi vsebinami, ki so pomembne za nadaljnje razvijanje proizvodov, skupno promocijo, razvoj blagovne znamke in predvsem turistično prepoznavnost območja. 

Projekt se izvaja v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020. 

Okvirna vrednost projekta: 108.000 evrov

Okvirni EU prispevek: 55.000 evrov

 

FOTO: Matej Lozar

 

PROGRAM DOGODKA

Organizator bo pripravil dan odprtih vrat, ko si bo skozi cel dan mogoče ogledati novo nastale prostore – promocijsko-degustacijski prostor, kakor tudi ponudbo lokalnih ponudnikov, ki imajo v tem prostoru urejen razstavni prostor. V kolikor bo zanimanje veliko, bo organizator aktiviral lokalnega vodnika, ki bo projekt predstavil tudi širše. Skozi cel dan se bo tudi vrtel promocijski filmček, ki je prav tako rezultat operacije VTC 17.

Kdaj: predvidoma 15. 5. 2019

Kje: grad Rače