S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

STAR UP SOC - Slovenj Gradec

O PROJEKTU Socialna aktivacija ranljivih skupin STAR UP SOC

Kako dolgotrajno brezposelnim osebam povrniti samozaupanje, da so zmožni za delo in da imajo številne talente? Kako jih prepričati, da je delo vrednota in da so sami vredni (samo)spoštovanja in ljubezni? To so ključni izzivi projekta STAR UP SOC - socialna aktivacija ranljivih skupin, ki jo podjetje Griffin izvaja v Kranju in Slovenj Gradcu. V obdobju 2017-18 so potekali še trije projekti, dva v Ljubljani in eden na Ravnah na Koroškem.

Brezposelne osebe v vsakodnevnem programu motivacijskih, komunikacijskih in ustvarjalnih delavnic pridobivajo različne nove veščine in znanja. Druženje in izmenjava življenjskih izkušenj udeležence dodatno bodrijo za ponovno vključitev v trg dela. Ključna za njihovo reaktivacijo pa je delovna praksa, ki jo izvajajo s številnimi lokalnimi podjetji in ustanovami. Tako kot lani tudi v letu 2019 načrtujejo vsaj 30 % zaposlitev. 

FOTO: STAR UP SOC

OKVIRNI PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 16. 5. 2019 med 10:00 in 12:00

Kje: Trg Svobode, Slovenj Gradec

Ustvarjalne delavnice in športne igre z otroki s posebnimi potrebami iz 3. razreda OŠ Slovenj Gradec. Izdelovali boste glinene magnetke in se športno udejstvovali.