S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

STOP birokraciji - Koper

O PROJEKTU STOP birokraciji

Projekt STOP birokraciji je namenjen vsem, ki so naleteli na zapletene postopke in imajo ob tem idejo za poenostavitve. Sodelovanje s pobudniki poteka preko spletne strani, kjer pobudnik odda pobude za spremembe zapletenih postopkov tako v poslovnem procesu kot v vsakdanjem življenju, kjer se srečuje z obveznostmi, ki jih mora izpolnjevati, da zadosti zahtevam zakonodaje. Vse več pobud je vezanih na razvoj elektronskega poslovanja, povezovanja uradnih evidenc državnih organov in poenostavljenih postopkov pri oddaji vlog. Najpomembnejša je usmerjenost k uporabniku, saj je dobro sodelovanje ključ do boljših rešitev. Pozitivni učinki projekta se kažejo v izboljšanju konkurenčnosti podjetij, izboljšanju življenjskega standarda ter manj zapletenih postopkih.

Okvirna vrednost projekta: 1,2 milijona evrov v okviru projekta Uprava 2020

Okviren EU prispevek: milijon evrov v okviru projekta Uprava 2020

FOTO: STOP birokraciji

OKVIRNI PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 13. 5. 2019 od 9.00 do 15.00

Kje: Upravna enota Koper - dogodek je zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen v (ali pred) upravno enoto Piran

 

Ali ste naleteli na zapletene postopke?

Ali se vam zdi, da bi lahko bili določeni postopki poslovanja z državo poenostavljeni?

Ali imate idejo kako bi lahko prihranili na času in denarju pri izpolnjevanju obveznosti?

Ali veste kje lahko oddate pobudo?

Ali vas zanima kaj se dogaja po tem ko oddate pobudo?

Ali veste za primere dobrih praks, ki so jih sodržavljani predlagali?

Ali ste vedeli, da nam je skupaj z vami že uspelo realizirati več kot 365 milijonov EUR prihrankov za državljane in podjetja na leto?

Pri iskanju odgovorov na vsa ta vprašanja vam bodo pomagali pri predstavitvi projekta. Podrobneje vam bodo prikazali procesa oddaje pobud in kako lahko v nadaljevanju spremljate njihovo uresničitev. Pridružite se jim in postanite del uspešne zgodbe STOP birokraciji.