S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Morje Koper

O PROJEKTU Večgeneracijski center Morje Koper

Večgeneracijski center Morje Koper skuša s svojim programom in različnimi aktivnostmi ranljivim skupinam vseh starostnih obdobij ponuditi pomoč ter spodbujati razumevanje, spoštovanje in izmenjavo izkušenj med generacijami. V sodelovanju z javnimi institucijami, nevladnimi organizacijami, socialnimi podjetji, občinami in drugimi ustanovami vzpostavlja mrežo vzajemno koristnih dejavnosti v regiji. Ključni cilj projekta je nuditi vsebine ciljnim (ranljivim) skupinam in na ta način prispevati k dvigu kakovosti njihovega življenja ter jim preprečevati zdrs v socialno izključenost in revščino. Na Cesti Zore Perello Godina 3 v Kopru se nahaja center z info točko, javno dnevno sobo in učilnico, kjer potekajo razne aktivnosti in delavnice - učenje jezikov, ustvarjalne delavnice za otroke, mladino in odrasle, kuharske delavnice, slikarska delavnica, učenje kitare, odbojka, judo, šivanje, kvačkanje, učna pomoč, pogovori o vzgoji, prva pomoč, skupine za samopomoč, pohodi, ogledi, izleti in še mnogo več.

FOTO: Večgeneracijski center Morje Koper

PROGRAM DOGODKA

USTVARJAMO Z VEČGENERACIJSKIM CENTROM MORJE KOPER

S predstavitvijo na tem dogodku želijo ljudi seznaniti z obstojem centra in jih povabiti k obisku. Na samem dogodku bo potekala ustvarjalna delavnica za otroke, poslikava obraza in različne igre. Dogodek se bo odvil v okviru prireditve KOPER NA DLANI, ki jo organizara Mestna občina Koper.

Kdaj: 18. 5. 2019, od 10. do 14. ure

Kje: Koper