S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

DAN ZA PODJETNE OB 10. OBLETNICI DRŽAVNEGA POSLOVNEGA PORTALA E-VEM

Veš. Vem. Vemo.

DAN ZA PODJETNE OB 10. OBLETNICI DRŽAVNEGA POSLOVNEGA PORTALA E-VEM

Ob 10. obletnici delovanja e-Vem, državnega poslovnega portala za podjetja in podjetnike Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem v prvem tednu novembra na določenih točkah Vem v desetih večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne.

Dogodki so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo.

Obiskovalci dogodka se bodo na “svoji” točki Vem v okviru vsebinskih predstavitev lahko seznanili z vsemi možnostmi, ki jih država nudi za lažji začetek poslovanja. Predstavljene bodo poslovne priložnosti, ki so na voljo v dotični regiji, kakor tudi primeri dobrih poslovnih praks.

Na enem mestu se bodo obiskovalci lahko tudi srečali s predstavniki vseh ključnih institucij, s katerimi kot poslovni subjekti komunicirajo in sodelujejo (SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS). Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju, pripravah poslovnega načrta in drugih aktualnih poslovnih vprašanjih.

Dogodki se bodo zvrstili od 2. do 6. novemba 2015 v popoldanskem času (od 13. do 17. ure) v 10 večjih mestih po Sloveniji . Vstop na dogodek je prost.

Vse zainteresirane vabimo, da se čimprej prijavijo na svetovanja in predavanja, saj je število mest omejeno.

Več o samem dogodku in prijavi na brezplačno osebno svetovanje lahko preberete na spletni strani: http://www.evem.gov.si/10let.

Deli to novico z ostalimi