S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Delavnica za poročanje za slovenske upravičence

Delavnica za poročanje za slovenske upravičence

Sektor za kontrolo-programi ETS in MFM v okviru Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je dne 13. maja 2019 organiziral delavnico za poročanje za slovenske upravičence čezmejnih programov Interreg V-A Slovenija-Avstrija, Slovenija-Madžarska, Slovenija-Hrvaška in Italija-Slovenija, transnacionalnih programov Interreg V-B Območje Alp, Srednja Evropa, Podonavje, Mediteran, ADRION ter medregionalnega programa Interreg V-C INTERREG EUROPE.


V okviru delavnice, ki je potekala v prostorih MONS Hotel-a Ljubljana, je bilo udeležencem delavnice predstavljeno poročanje in črpanje sredstev ESRR v okviru evropskega teritorialnega sodelovanja, upravičenost izdatkov in poročanje nacionalni kontroli. Na delavnici je aktivno sodelovalo več kot 200 slovenskih upravičencev, ki so z vprašanji poskrbeli za uspešen zaključek delavnice.

Za ogled prezentacije kliknite tu.


Več o evropskem teritorialnem sodelovanju si lahko ogledate tudi na www.eu-skladi.si.

Deli to novico z ostalimi