S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

EU projekt, moj projekt tudi letos del vseevropske kampanje Evropa v moji regiji

EU projekt, moj projekt tudi letos del vseevropske kampanje Evropa v moji regiji

Ljubljana, 3. maj 2017 – »Europe in My Region« (Evropa v moji regiji) je vseevropska kampanja, katere namen je spodbuditi državljane k odkrivanju evropskih projektov v njihovem okolju. Del te krovne kampanje je tudi kampanja EU projekt, moj projekt, ki v Sloveniji poteka že tretje leto.

 V letu 2017 vabijo štiri različne pobude –  otvoritve projektovfotografski natečajlov na projekte in blogersko tekmovanje , kjer naj bi javnost obiskala projekte ter preko družbenih medijev delila slike in izkušnje. Večina tisočih projektov EU odpira svoja vrata v maju, lov na projekte bo tako potekal od 2. maja do 14. junija, fotografski natečaj in blogersko tekmovanje pa se bosta odvijala od 2. maja do 28. avgusta. Odkrivajte, igrajte in osvojite izlete po Evropi!

Kampanja EU projekt, moj projekt pa se bliža koncu glasovanja za najboljši projekt v posamezni regiji, kjer bodo  zmagovalni projekti nagrajeni z dogodki 9. ali 10. junija. Na voljo je še pet dni glasovanja, ki se zaključi 8. maja ob polnoči. Do sedaj je bilo oddanih že več kot 49.000 glasov. Bodite med njimi in izberite svoj najljubši projekt, ki ga boste lahko obiskali v juniju. Lahko pa se vam nasmehne sreča in boste izžrebani za super nagrade v Planici (vetrovnik, zip-line, tek na smučeh).

 

Deli to novico z ostalimi