S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za inovativne produkte ter storitve turističnega gospodarstva

Evropska sredstva za inovativne produkte ter storitve turističnega gospodarstva

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je potrdila »Javni razpis za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva (2016–2018)». Skupna višina sredstev namenjenih za javni razpis znaša 4,2 milijona evrov, Evropski sklad za regionalni razvoj prispeva 3,7 milijona evrov. Razpis se bo izvajal v obeh kohezijskih regijah in bo objavljen v kratkem.

Namen javnega razpisa je sofinanciranje aktivnosti za razvoj in promocijo novih in inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva, ki temeljijo na principih trajnostnega razvoja ter s tem okrepiti konkurenčnost in kakovost na vseh področjih in na vseh ravneh slovenskega turizma. Pri aktivnostih vezanih na umestitev turističnega proizvoda na trg je poudarek na digitalnih vsebinah.

Razpis je namenjen gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom posameznikom in zadrugam s področja turizma.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Deli to novico z ostalimi