S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za obrtno industrijsko cono v Murski Soboti

Evropska sredstva za obrtno industrijsko cono v Murski Soboti

Ljubljana, 3. junij 2020 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Severno obrtno industrijska cona – SOIC Murska Sobota – ureditev območja II. in delno III. faze«. Vrednost projekta, ki ga bo izvajala Mestna občina Murska Sobota, znaša 1,35 milijona evrov, od tega bo 800.000 evrov prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj.   

Projekt predstavlja zaključno fazo ureditve cestne in komunalne infrastrukture severnega dela Severno-obrtno-industrijske cone (SOIC) v Murski Soboti, ki je komunalno urejena le na območju I. faze in delno II. faze. Njegov namen je omogočiti obstoječim in potencialnim novim podjetjem ustrezno infrastrukturo in ugodne pogoje za izvajanje njihove dejavnosti. Glavni cilj projekta je spodbuditi nadaljnji razvoj MSP, povečati njihovo dodano vrednost, prispevati k hitrejšemu razvoju gospodarstva na regionalni in državni ravni ter pri vsem tem povečati še zaposlovanje

Deli to novico z ostalimi