S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za Poslovni center Vrelec v Rogaški Slatini

Evropska sredstva za Poslovni center Vrelec v Rogaški Slatini

Ljubljana, 23. januar 2019 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za »Poslovni center Vrelec«. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo projekta, znaša nekaj več kot 1,1 milijona evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval dobrih 839.000 evrov.

Namen projekta je ureditev ekonomsko-poslovne infrastrukture v Rogaški Slatini in s tem pospešitev podjetništva ter gospodarskega razvoja. To bo urejeno v okviru podjetniškega inkubatorja z zagotovitvijo prostorskih, tehnoloških in infrastrukturnih pogojev za potrebe podpornih storitev obstoječim in start-up podjetjem Obsotelja, Kozjanskega in tudi širše Savinjske regije. Naložba predstavlja nadgradnjo obstoječega podpornega okolja za nastajanje in delovanje podjetij in bo prispevala k hitrejšemu razvoju gospodarstva na regionalni in državni ravni, povečanju dodane vrednosti malih ter srednjih podjetij in povečanju zaposlovanja v podjetjih na območju naložbe.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in občina Rogaška Slatina.

Deli to novico z ostalimi