S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za poslovno cono Pušnik v Radljah ob Dravi

Evropska sredstva za poslovno cono Pušnik v Radljah ob Dravi

Ljubljana, 29. avgust 2019 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Poslovna cona Pušnik«. Vrednost projekta znaša 394.000 evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval okvirno 253.000 evrov.

Namen projekta je dograditev Poslovne cone Pušnik z nadgradnjo obstoječe komunalne infrastrukture. Ta bo omogočala normalno delovanje cone s ciljem izboljšanja pogojev za gospodarsko dejavnost malih in srednjih podjetij. V okviru naložbe bo izvedena tudi rekonstrukcija prometne infrastrukture, s čimer bo v coni izboljšan dostop in povečana prometna pretočnost, ki bo bistveno pripomogla k izboljšanju prometne varnosti. Urejena bo tudi javna razsvetljava ter odvodnjavanje padavinskih voda.

Za več informacij se lahko obrnete na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo oziroma Občino Radlje ob Dravi.

 

Deli to novico z ostalimi