S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Evropska sredstva za rekonstrukcijo prometne infrastrukture v poslovni coni Jesenice

Evropska sredstva za rekonstrukcijo prometne infrastrukture v poslovni coni Jesenice

 

Ljubljana, 5. april 2019 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Poslovna cona Jesenice, širitev: rekonstrukcija prometne infrastrukture«. Za projekt v vrednosti 526.000 evrov bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 244.000 evrov.

Z rekonstrukcijo prometne infrastrukture na severozahodnem delu Poslovne cone Jesenice bo izboljšan dostop in povečana prometna pretočnost, ki bo bistveno pripomogla k izboljšanju prometne varnosti. Naložba bo omogočila aktiviranje sedaj neizkoriščenih zemljišč in posledično prihod novih ter rast obstoječih podjetij. S tem bo prispevala k izboljšanju konkurenčnosti malih in srednjih podjetij, povečanju števila delovnih mest in dvigu dodane vrednosti v podjetjih.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Občina Jesenice.

 

Deli to novico z ostalimi