S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Fotografski natečaj Moja socialna Evropa

Fotografski natečaj Moja socialna Evropa

Zadeni brezplačno potovanje v romunsko mesto Sibiu na dogodek Dialog z mladimi državljani in za povrh še vozovnico Interrail ter odkrij Evropo z vlakom.

Kakšna naj bi po tvojem mnenju bila prihodnost socialne Evrope?

Prebudi svojo ustvarjalno žilico ter sodeluj na foto natečaju #MySocialEurope!

Če si

  • star/a med 18 in 30 let
  • državljan/ka Evropske unije
  • oseba, ki ji je mar za Evropo in socialne pravice evropskih državljanov
  • pripravljen/a pokazati svojo ustvarjalnost in fotografske veščine

potem je foto natečaj #MySocialEurope kot nalašč zate!

Odlična fotografija ti lahko prinese nagrado!

Trije zmagovalci bodo povabljeni na dogodek Dialog z mladimi državljani, ki bo 8. maja potekal v romunskem mestu Sibiu, za nagrado pa bodo prejeli vozovnico InterRail, ki jim bo omogočila raziskovanje Evrope z vlakom.

Dogodek Dialog z mladimi državljani bo za 300 mladih iz Evrope odlična priložnost, da jasno in glasno izrazijo svoje mnenje, stališča in želje glede prihodnosti Evrope, prisluhnila pa jim bo evropska komisarka za zaposlovanje in socialne zadeve Marianne Thyssen. V okviru dogodka bo Evropska komisija organizirala fotografsko razstavo, na kateri bo na ogled 15 najboljših fotografij foto natečaja, vključno s tremi zmagovalnimi fotografijami.

Avtorji preostalih 12 najboljših fotografij bodo prejeli polaroidni fotoaparat Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic, vključno z etuijem in paketom filmov, 35 dobitnikov tretje nagrade pa se bo razveselilo novih Bluetooth zvočnikov.

Potrebuješ navdih? Medtem ko iščeš pravo sliko, pravi trenutek in pravi scenarij, imej v mislih 20 načel Evropskega stebra socialnih pravic!

Vsakdo lahko zmaga, zato izkoristi to priložnost. Natečaj se zaključi 4. marca 2019.

Preden nam pošlješ svojo fotografijo, si preberi Pravila sodelovanja.

Sodelovanje v natečaju je preprosto – izpolni obrazec in ga pošlji skupaj s svojo fotografijo. Srečno!

Deli to novico z ostalimi