S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javni razpis za spodbude inovativnih podjetij v letu 2016 (P2B)

Javni razpis za spodbude inovativnih podjetij v letu 2016 (P2B)

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za javni razpis za spodbude za zagon inovativnih podjetij v letu 2016 (P2B 2016). Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo javnega razpisa, ki ga je danes objavil Slovenski podjetniški sklad, je dobrih 1,6 milijona evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval nekaj manj kot 1,2 milijona evrov. Do sredstev javnega razpisa so upravičena podjetja iz obeh kohezijskih regij.

Namen javnega razpisa je spodbujanje inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja, ki so že izvedla prototipne rešitve izdelkov/storitev in delajo na zaključku razvoja MVP (minimalno sprejemljiv produkt).

Upravičenci po tem javnem razpisu so mikro, mala in srednje velika podjetja, ki se kot pravne ali fizične osebe, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki, zadruge ali zavodi.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo oz. Slovenski podjetniški sklad.

Deli to novico z ostalimi