S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Krepimo gospodarstvo v Podravju: Evropska sredstva za širitev poslovno-ekonomske cone Ormož

Krepimo gospodarstvo v Podravju: Evropska sredstva za širitev poslovno-ekonomske cone Ormož

Ljubljana, 20. julij 2021 - Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt »Razširitev ekonomsko-poslovne cone Ormož«. Za 2,22 milijona evrov vreden projekt, ki ga bo izvajala Občina Ormož v okviru Dogovora za razvoj Podravske razvojne regije, bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 1,48 milijona evrov.

Občina Ormož bo z izvedbo projekta zagotovila dodatnih 10,2 hektara infrastrukturno opremljenih zemljišč za potrebe gospodarstva. Z razširitvijo poslovno-ekonomske cone bo zagotovila boljše pogoje za poslovanje malih in srednje velikih podjetij, povečanje njihove dodane vrednosti in odpiranje novih delovnih mest. To bo pospešilo kakovosten gospodarski in socialni razvoj ter dvignilo življenjski standard tako v Ormožu kot na širšem območju Slovenskih goric in Podravja.

 

Foto: Spirit

Deli to novico z ostalimi