S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Nagrade RegioStars

Nagrade RegioStars so priznanje za najbolj originalne in inovativne projekte s področja regionalnega razvoja – dobre prakse, ki so navdih in vzgled drugim regijam.

Nagrade RegioStars

Natečaj za nagrade RegioStars 2017

Ste mnenja, da vaš projekt morajo spoznati tudi drugi in da si zasluži nagrado? Potem nam posredujte predlog! Neodvisna žirija bo izbrala finaliste med predlaganimi projekti, predstavniki projektov, uvrščenih v ožji izbor pa se bodo udeležili slavnostne podelitve nagrad. Tudi ti si lahko med zmagovalci!

Kategorije nagrad za leto 2017 so:

1. Pametna specializacija za inovativnost MSP
2. Energetska unija: boj proti podnebnim spremembam
3. Opolnomočenje žensk in dejavna udeležba
4. Izobraževanje in usposabljanje
5. CityStars: mesta v digitalni tranziciji

Slavnostna podelitev nagrad bo potekala 10. oktobra 2017 med Evropskim tednom regij in mest 2017.

Najobetavnejše in najinovativnejše značilnosti finalistov bodo izpostavljene tekom postopka izbire in na sami slavnostni prireditvi. Zmagovalni projekt v vsaki izmed petih kategorij bo prejel pokal RegioStars, kratko video predstavitev o projektu ter promocijski paket za družbene medije.

Predloge lahko pošljete neposredno na Evropsko komisijo s soglasjem Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v vlogi organa upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, ki vam lahko pri sami prijavi tudi pomaga. V tem primeru nam svoj predlog projekta pošiljite na [email protected]

Če imate dodatna vprašanja, nam pišite na [email protected] ali neposredno na organizatorja [email protected].

Rok za posredovanje vlog je 10. april 2017.

Več informacij

Deli to novico z ostalimi