S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Odprt je 3. razpis programa Interreg ADRION

Odprt je 3. razpis programa Interreg ADRION

   
   

Na spletni strani programa ADRION je objavljena razpisna dokumentacija za tretji razpis za  prednostno os 1 (PO 1) s tematikama - Modra rast preko strategije pametne specializacije (S3) in Socialne inovacije.

Na isti povezavi bo objavljen tudi razpis za  prednostno os 3 (PO 3) s tematikama - Pomorski transport in Mestni transport, ki bo odprt od 22. maja 2019 dalje.

Rok za prijave za PO 1 je 29. julij 2019 medtem, ko je za PO 3 rok 31. julij 2019. V obeh primerih velja, da mora prijava biti oddana v sistemu eMS do 15.00 CEST.

 

Razpoložljiva sredstva: Za PO 1 je na voljo približno 5,3 MEUR ESRR (od tega za vsako tematiko 1/2) ter za PO 3 6,3 MEUR ESRR (od tega za vsako tematiko 1/2).

 

Vsaka institucija lahko sodeluje v največ enem projektnem predlogu na posamezni PO.

 

Informativni dan za slovenske prijavitelje bo 6. junija v Ljubljani. Podrobnejše informacije (agenda, prijavni obrazec) bodo objavljene na spletni strani www.eu-skladi.si v naslednjih dneh.
Deli to novico z ostalimi