S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Prvi letni forum Strategije EU za Alpsko regijo

Prvi letni forum Strategije EU za Alpsko regijo

23. in 24. novembra letos bo v BMW Welt v Münchnu potekal Prvi letni forum Strategije EU za Alpsko regijo. Na se bodo zbrali razvojni deležniki iz alpske regije, pregledali pot, ki jo je Strategija opravila dosedaj, in določili smer naprej. Forum bo predstavil prve rezultate devetih tematskih Akcijskih skupin in se soočil z vprašanji, kot so podnebne spremembe v Alpah, mednarodna ekonomska konkurenčnost, tranzitni promet čez Alpe in upad biodiverzitete. Poleg teh bodo teme Foruma še izboljšanje upravljanja in vključevanje makroregionalnih strategij v evropske politike po letu 2020.

V dogodek bo vključena tudi široka javnost: državljanski dialog, interaktivna razstava in mladinska konferenca bodo sestavni del programa Prvega letnega foruma Strategije EU za Alpsko regijo.

Rok za prijavo je 21. november.

Več informacij, vključno s programom, prijavnico in praktičnimi informacijami, lahko nadete na uradni spletni strani dogodka.

Deli to novico z ostalimi