S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

SPOZNAJTE NOVO SPLETNO PLATFORMO ZA UČENJE O POLITIKAH V OKVIRU PROGRAMA INTERREG EUROPE

SPOZNAJTE NOVO SPLETNO PLATFORMO ZA UČENJE O POLITIKAH V OKVIRU PROGRAMA INTERREG EUROPE

V okviru medregionalnega programa Interreg Europe 2014-2020, ki povezuje vse države članice, Norveško in Švico ter se financira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, je pričela z delovanjem nova spletna platforma, ki je namenjena vsem projektnim partnerjem programa in širše vsem akterjem regionalne politike, tudi če niso vključeni v projekte, da bi z njeno pomočjo lažje oplajali znanje o načrtovanju in izvajanju javnih politik na državni/regionalni/lokalni ravni na 4 tematskih področjih, ki jih podpira program Interreg Europe:

  1. raziskave in inovacije,
  2. konkurenčnost MSP,
  3. nizkoogljično gospodarstvo,
  4. okolje in učinkovitost virov.

 

Spletna platforma je orodje, ki omogoča nenehno učenje pri načrtovanju in izvajanju politik zlasti naslednjim ključnim ciljnim skupinam:

  1. organom upravljanja in posredniškim telesom evropske kohezijske politike,
  2. regionalnim in lokalnim organom,
  3. agencijam, inštitutom in sorodnim nepridobitnim ustanovam.

 

Platforma Interreg Europe ponuja paleto storitev, ki omogočajo učenje prek izmenjave izkušenj in rešitev s stanovskimi kolegi ter uporabo znanj strokovnjakov platforme. Za dostop do teh storitev zadostuje, da odgovorite na nekaj vprašanj o sebi in svoji organizaciji.

Povezava: https://www.interregeurope.eu/policy-learning-platform/news/1591/join-the-online-policy-learning-platform-now/ 

 

PRIJAVITE SE NA DOGODKA ZA UČENJE O POLITIKAH INTERREG EUROPE V SEVILJI IN MILANU

Platforma Interreg Europe organizira dva dogodka, kjer bodo načrtovalci politik, izvajalci in deležniki izmenjali znanja in izkušnje ter nadgradili dobre prakse projektov Interreg Europe.

 

Dogodek v Sevilji  (17. in 18. oktobra) se osredotoča na izzive na področju energije in učinkovitosti virov, drugi dogodek v Milanu (19. in 20. oktobra) pa na raziskave in inovacije ter konkurenčnost MSP.

 

Pridružite se strokovnjakom Interreg Europe, srečajte svoje stanovske kolege in pozanimajte se o storitvah te platforme za učenje.

Povezava za Milano: https://www.interregeurope.eu/policylearningmilan/

Povezava za Seviljo: https://www.interregeurope.eu/policylearningseville/

Deli to novico z ostalimi