S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij

Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij

Vabimo vas na že tradicionalni dogodek Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij, ki bo potekal od 20. do 23. septembra 2017, v slovenski Istri. Glavnina programa se bo odvila v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Uvod v program se začne že dan prej, in sicer 19. septembra v naravnem rezervatu Škocjanski zatok, nadaljuje pa tudi v Manziolijevi palači v Izoli in sicer 21. septembra. Celotna prireditev s spremljajočimi dogodki se zaključi 29. septembra 2017.

Pogram dogodkov, ki jih bomo predstavili tudi na srečanju z novinarji dne 20. septembra ob 11. uri, v Grand Hotelu Bernardin, v Portorožu. Sledilo bo uradno odprtje Tedna sredozemske obale in makroregionalnih strategij ter izjava za medije.

Uradnega odprtja Konference EU makroregionalnih strategij o medijih in komunikaciji – Spoznaj svojega soseda, ki bo 21. septembra 2017, se bo udeležila tudi ministrica Alenka Smerkolj. 

Vaše prijave sprejemamo do 15. septembra 2017, po elektronski pošti: eusair(at)izola.si ali emilija.kastelic(at)izola.si.

Vabilo

Program vseh dogodkov

Program za medije

 

Deli to novico z ostalimi