S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Vabilo na sklepni nacionalni dogodek transnacionalnega projekta INTESI

Vabilo na sklepni nacionalni dogodek transnacionalnega projekta INTESI

V okviru programa transnacionalnega sodelovanja Območje Alp je bil izveden projekt INTESI, katerega namen je bil najti alternativne načine zagotavljanja storitev splošnega pomena s pomočjo celostnih prostorskih strategij in politik. Slovenski partner v projektu Univerza v Ljubljani, natančneje Oddelek za krajinsko arhitekturo Biotehniške fakultete, je v njem sodeloval skupaj z opazovalci Direktoratom za prostor, graditev in stanovanja (Ministrstvo za okolje in prostor), Občino Idrija, Občino Cerkno, RRA Severne Primorske, Varstveno-delovnim centrom Vrhnika, Centrom za socialno delo Idrija in zunanjim izvajalcem lokalno razvojno agencijo ICRA d.o.o.

V obdobju od novembra 2015 do novembra 2018 smo izvedli številne aktivnosti, katerih rezultati so neposredno uporabni za pripravljavce strateških dokumentov na regionalni in lokalni ravni, uradnike javne uprave, za ponudnike storitev in druge deležnike. Te rezultate želimo predstaviti tudi vam na sklepnem nacionalnem diseminacijskem dogodku projekta, ki bo potekal v sredo, 14. novembra 2018, na lokaciji Kult 316 v Ljubljani s pričetkom ob 12. uri.

 

Podrobnejše informacije o dogodku, programu in lokacije najdete v priponki, kontaktna oseba je ga. Barbara Kostanjšek (UL BF, [email protected]; 01 320 30 78).

Na dogodek se je potrebno prijaviti do petka, 9. 11. 2018, do 12. ure na spletnem obrazcu:

https://www.1ka.si/a/185405

Dnevni red

 

Vljudno vabljeni.

Deli to novico z ostalimi