S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Chateau Ramšak Glamping

Prestižni glamping resort z vinsko tematiko

Prestižni glamping resort Chateau Ramšak se razteza na petnajst hektarov valovitih zelenih hribčkov in vinogradov. Njegova posebnost je, da v Sloveniji ne najdemo drugega, ki bi bil tako blizu večjemu mestu. Je pravzaprav del Maribora, mesta z najstarejšo vinsko trto na svetu. Hkrati pa je v takem geografskem kotu, da deluje, kot bi bili sredi samih vinskih goric, torej lahko uporablja mesto z njegovimi prednostmi in tudi ponudbo ruralnejšega okolja. Poleg svoje lokacije v osrčju vinogradov Štajerske regije se Dvorec Ramšak ponaša z lastno vinsko kletjo in največjo vinsko prešo v Evropi, vhod dvorca pa krasi potomka najstarejše trte na svetu.

Projekt je bil podprt v okviru aktivnosti za razvoj in promocijo novih ter inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva, ki temeljijo na principih trajnostnega razvoja. Njegov cilj je bila tako izvedba aktivnosti trženja in promocije novonastalega resorta s pripadajočo turistično ponudbo kot tudi implementacijo definirane marketinške strategije z namenom povečanja dosega in prepoznavnosti med gosti iz tujine.

Upravičenec: Glamping d.o.o.

Program: Operativni program za izvajanje evropske kohezijske politike 2014-2020

Sklad: Evropski sklad za regionalni razvoj

Skupna višina sredstev: 192.500,00 evrov

EU prispevek: 163.625 evrov

FOTO: Chateau Ramšak