S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Predstavitev programa Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O)

 • Kdaj: 16. maj 2018 od 10. do 14. ure
 • Kje: Mestno središče Celje (Parada učenja)

 

PROGRAM DOGODKA

         10.00– 14.00:    

Predstavitev Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ). Izvedeli boste lahko več o storitvah Zavoda ter o programu Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O)Zavod Za vas živim (izvajalec programa PUM-O) bo sodeloval s predstavitvijo ročnih spretnosti ob izdelovanju različnih izdelkov

Poklic prihodnosti? Sprehajalec psov

  • Spoznajte dejavnosti Ljudske univerze Celje
  • Predstavniki Šolskega centra Celje bodo na zanimiv način predstavili programe: kemija, računalništvo, elektrotehnika, frizerstvo, kozmetika in robotika
  • Razmišljate o podjetništvu? Projekt SPOT Svetovanje Savinjska, ki ima sedež na Območni obrtno-podjetniški zbornici Celje, je še posebej zanimiv za mikro, majhna in srednja podjetja ter bodoče podjetnike.
  • Nagradna igra. Odgovor na vprašanje o EU skladih vam bo lahko prinesel lepe nagrade. Morda boste vi eden izmed 10-ih srečnežev.

   

  10.00– 13.00:

  • Delavnica za brezposelne »Trema pred razgovorom? Nič več!« za krepitev samozavesti, suveren nastop pred delodajalcem … Delavnica se bo za brezposelne osebe odvijala v prostorih ZRSZ, OS Celje, Karierno središče, Ljubljanska 14. Število mest je omejeno.

KAJ JE PUM-O?

Brezplačni program, v katerega se lahko vključite, če še niste dopolnili 26 let, ste opustili šolanje in ste brezposelni. S projektnim učenjem lahko ponovno najdete smisel in motivacijo za naslednji korak – vrnitev med šolske klopi ali iskanje zaposlitve.

Na prostoru Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje se bo predstavil tudi projekt SPOT svetovanje Savinjska, pod okriljem SPIRIT SLOVENIJA, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj.  Namenjen je mikro, majhnim in srednje velikim podjetjem ter potencialnim podjetnikom. Na sedežu SPOT v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje se bodo predstavljala regijska podjetja.

Foto: Arhiv upravičenca

NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE
16. 5. 2018, središče Celja, nagradna igra v okviru kampanje EU projekt, moj projekt 2018

1. SREČKO ŠKOBERNE, CELJE
2. MIRKO VITEZ, CELJE
3. BRIGITA KRUDEA, SLOVENSKA BISTRICA
4. BRANKA VIZLER, HRASTNIK
5. ANA VENGUST, ŠENTJUR
6. OLGA ŠPES, CELJE
7. CLAUDIA NERAT, ROGAŠKA SLATINA
8. NUŠA KOŽELJ, CELJE
9. ZDENKA LORGER, POLZELA 
10. MATEJ JANČIČ, PETROVČE

Čestitamo! Nagrade prejmete po pošti.