S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

EU projekt, moj projekt 2018

Že leta vlagamo v dobre zgodbe.

Spoznaj jih med 12. in 19. majem na več kot 40 dogodkih po Sloveniji in odkrij, zakaj je EU projekt tudi TVOJ projekt.

V Sloveniji smo z evropskimi kohezijskimi sredstvi obdobja 2014-2020 podprli že več kot 300 projektov, programov ali javnih razpisov v skupni vrednosti več kot 1,8 milijarde evrov. Vsi imajo skupne cilje: rast, dvig življenjskega standarda in nova delovna mesta. Vse te številke in sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo boljše in lepše na številnih področjih. Z vsakim ustvarjenim delovnim mestom, z vsako vključitvijo posameznika v programe znanja, z vsakim zgrajenim kilometrom ceste, kolesarske poti ali železnice, kvadratnim metrom raziskovalne in izobraževalne infrastrukture, možnostjo boljše zdravstvene oskrbe, z vsako spodbudo podjetjem pa se ustvarjajo tudi priložnosti za nadaljnji uspešni razvoj države.

Del te uspešne zgodbe so tudi projekti, ki sodelujejo v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2018. Vsak se predstavlja s svojo zanimivo zgodbo preko zanimivih delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, lutkovnih predstav, pohodov, športnih iger in drugega zabavnega dogajanja.

Poišči in obišči svojega!

Povezava na kampanjo Evropa v moji regiji

Seznam vseh projektov po krajih

Posamezne dogodke organizirajo izvajalci projektov in so del kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2018, ki jo organizira Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, sofinancirata pa Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.