S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Predstavitev projekta Marš na(d) trg dela

  • Kdaj: 13. 5. 2018, med 12. in 19. uro
  • Kje: Severni mestni park v Ljubljani (Navje), Železna cesta (v primeru dežja se bo dogodek odvijal v stavbi ob parku)

PROGRAM DOGODKA

Spoznali boste lahko različne programe in projekte, s pomočjo katerih mladi uresničujejo svoje poklicne ali prostočasne cilje. Z različnimi interaktivnimi dejavnostmi vam bodo v Zavodu Bob predstavili projekte, posebej Marš na(d) trg dela. Igrali boste družabne igre, se seznanjali z možnostmi, ki nam jih ponuja Evropska Unija  (izobraževanja, pobude in programi) in se dogovarjali o možnostih nadaljnjega sodelovanja. Na dogodku bodo zbirali tudi ideje za izvedbo strukturiranega dialoga, lahko pa se boste tudi fotografirali s Trkajem za wall of fame.

O PROJEKTU

Marš na(d) trg dela je program, ki nudi brezplačno podporo in ustvarja platformo za trajnostno vključevanje in suveren vstop mladih na trg dela. Namen projekta je karierno opolnomočenje udeležencev, višanje njihovih zaposlitvenih potencialov in zaposlenosti. Ustvarjen je za mlade med 15. in 29. letom, ki si želijo zaposlitve ter niso v delovnem razmerju. V okviru projekta so ustvarili tudi KARIERNI ZAGANJALNIK, ki krepi mladega, da suvereno vstopa na trg dela in v zaposlitev ali samozaposlitev. Gre za celosten sklop aktivnosti dela s posameznikom na področjih asertivnosti, karierne orientacije in aktivnega državljanstva. S projektom želijo zaposlovalcem in drugi širši javnosti dokazati, da današnji mladi predstavljajo osnovo za razvoj družbe, pozitivne potrditve pa vodijo v višanje njihovega interesa za vključevanje v družbene procese na vseh nivojih.

Foto: Arhiv upravičenca