S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Posavje - prostor medgeneracijskega in medkulturnega druženja

  • Kdaj: 17. maj 2018 med 10. in 17. uro
  • Kje: Cesta krških žrtev 44, Krško

PROGRAM DOGODKA:

10.00–17.00: Skupna predstavitev vseh 3 enot VGC Posavje na stojnicah

10.00–12.00:»Kjer se preteklost sreča s prihodnostjo«: medgeneracijsko druženje otrok in starejših v ustvarjalnih  kotičkih večgeneracijskega centra

14.00–17.00: »Spoznajmo podobnosti in različnosti«: predstavitev različnih kultur, razstava in druženje v centru

O PROJEKTU

Osnovni namen projekta je na različne načine prispevati k dvigu kakovosti življenja občanov,jim pomagati pri njihovem vključevanju v družbo in krepiti medgeneracijsko solidarnost. V Večgeneracijskem centru Posavje potekajo za različne ciljne skupine v vseh šestih posavskih občinah številne družabne in izobraževalne aktivnosti, kot so medgeneracijska in medkulturna srečanja, delavnice za otroke in mladostnike, različni tečaji in delavnice za brezposelne, tečaji slovenskega jezika za priseljence, pogovorne skupine za starše in starejše, učna pomoč, počitniško varstvo otrok, različne predstavitve in predavanja, tečaji in delavnice za starejše, pogovorne skupine in aktivnosti, s katerimi spodbujajo vključevanja posebej ranljivih ciljnih skupin (invalidi, otroci s posebnimi potrebami, Romi). 

Foto: Arhiv upravičenca