S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

INDIJANSKA VAS v okviru projekta VGC Dogaja se! Centra aktivnosti Koroške

  • Kdaj: 19. maj 2018, med 9. in 13. uro
  • Kje: V parku pri dvorcu Radlje, Radlje ob Dravi

PROGRAM DOGODKA:

Skupaj z Indijančkom VIKIJEM boste spoznavali značilnosti Indijancev,  se naučili indijanskega pozdrava, se poslikali z bojnimi barvami, izdelali značilne indijanske predmete, zaplesali indijanski ples, se učili indijansko abecedo ter se posladkali s slastnimi palačinkami.

Čakajo vas tudi ustvarjalne in športne delavnice ter kulturni program z nagovorom župana Občine Radlje ob Dravi, mag. Alana Bukovnika

O PROJEKTU

V večgeneracijskem centru Dogaja se! Centru aktivnosti Koroške izvajajo delavnice za kakovostno preživljanje prostega časa in krepitev samopodobe, delavnice za osebno nego in zdrav življenjski slog, ustvarjalne delavnice, počitniške aktivnosti za otroke, dejavnosti za otroke s posebnimi potrebami, učno pomoč, terapevtske urice z živalmi, organizirali so več skupin za samopomoč, delavnice učenja slovenščine in tujih jezikov, v sodelovanju s CSD Radlje ob Dravi so že izvajali program krepitve družin ter mnoge druge aktivnosti. Izpeljali so že več kot 5400 ur aktivnosti, ki se jih je udeležilo preko 2900 različnih uporabnikov, in s tem prispevali h kakovostnemu življenju njihovih uporabnikov, širitvi njihove socialne mreže in podpori pri njihovem vključevanju v delo in življenje v skupnosti.

Foto: Jure Viltužnik