S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Pozdrav iz našega Grosuplja: predstavitev Večgeneracijskega centra Skupna točka Grosuplje

  • Kdaj:  16. maj od 10. do 17. ure
  • Kje: Večgeneracijski center Skupna točka Grosuplje, Taborska cesta 6, Grosuplje

PROGRAM DOGODKA

Vrata Večgeneracijskega centra Skupna točka Grosuplje bodo odprta ves dan tudi za nove obiskovalce. Vsakdo pa bo lahko izdelal in v svet poslal svoj pozdrav. Izdelovali bodo namreč razglednice iz raznovrstnih materialov, na katerih bo vsak na svoj način upodobil Grosuplje ter jih poslal dragi osebi. Ker bo večji del razpoložljivih materialov recikliranih, bodo tudi sledili načelom trajnostnega razvoja in varovanja okolja.

O PROJEKTU

Večgeneracijski center Skupna točka je projekt, ki poteka v sodelovanju s Slovensko filantropijo, in je namenjen medgeneracijskemu in medkulturnemu povezovanju. Ustvarja prostor za druženje, sodelovanje, prenos znanja in aktivno učenje v vseh življenjskih obdobjih, hkrati pa uvaja vsebine in za vključevanje in socializacijo ranljivih skupin ter nudi preventivne programe in vsebine. Skozi pestre aktivnosti, ki potekajo v večgeneracijskem centru Skupna točka, omogočajo socialno vključevanje vseh generacij v skupnosti ter gradijo solidarnost, zaupanje in medsebojno pomoč. S tem želijo omogočiti premostitev vrzeli med generacijami, ki jo v hitrem tempu življenja vsi pozabljamo.

Foto: VGC Skupna točka