S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

EU PROJEKT, MOJA ZGODBA

EU PROJEKT, MOJA ZGODBA

Zapri oči in razmisli, katera je tvoja najljubša evropska prestolnica …

Sedaj se razglej okoli sebe, poišči s strani EU sofinanciran projekt, o njem posnemi kratko zgodbo … in z nekaj sreče lahko dobiš dve letalski karti za svojo najljubšo EU destinacijo ali pa GoPro kamero, s katero boš lahko posnel svoje naslednje potovanje.


Kako do nagrade?


Prijavi se z videom v dolžini do 90 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in nam pošlji povezavo prek spodnjega obrazca do 25. 11. 2018.

Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku (lahko tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku).

Natečaj je odprt za vse državljane Evropske unije, ki so stari 18 let in več.

Podrobnosti s pogoji sodelovanja v priponki.

 


Nagrade


Podelili bomo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU, GoPro kamero in nekaj praktičnih nagrad.

Letalski karti bomo podelili zmagovalcu spletnega glasovanja, ki bo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videov do 10. 12. 2018.

GoPro kamero bomo podelili na podlagali izbora najboljšega posnetka, ki ga bo opravila strokovna komisija.

Praktične nagrade bomo podelili na podlagi glasovanja članov neformalne kohezijske mreže, ki je sestavljena iz komunikatorjev s področja evropske kohezijske politike.

Zmagovalci bodo znani 12. decembra 2018.


Kaj so evropski projekti?


Si si že kdaj ogledal polete v Planici? Obiskal Park Škocjanske jame? Se spustil v podzemlje Geoparka Karavanke? Uporabil e-upravo? Se zapeljal po kolesarski poti v Kranjski Gori?

Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi. Ozri se okoli sebe in poišči tablo z napisom »Naložba v vašo prihodnost« ali poišči namig na http://eu-skladi.si/sl/ekp/primeri-dobrih-praks (s klikom na letnico v desnem kvadratu). Morda sam sodeluješ ali ustvarjaš tak projekt in ga želiš predstaviti tudi drugim? Če nisi prepričan, preveri svoje idejo za projekt na http://eu-skladi.si/sl/seznam-projektov.

Za dodatne informacije nam piši na info.svrk@gov.si.